Ny app for privat økonomi budsjett

 

Nå ser det ut til at det er kommet hjelp til alle de som setter opp et budsjett for sin privatøkonomi, og alle de som tenker på å begynne med det. Dørstokkmila er ofte lang når det kommer til å sette igang med nye ting. Budsjettering er inget unntak.

Enkel app for privat økonomi budsjettering

Med en enkel app for iPhone har Sparebank1 kommet med ett nyttig verktøy for oss alle. Det å kunne gjøre unna budsjetteringen for sin egen økonomi på sin egen telefon vil gjøre det utrolig enkelt for de fleste. Nå har man ingen unnskyldning lenger ettersom appen setter opp et forslag for deg ut i fra hvilke inntekter du eller din familie har og hvor mange det er i husstanden.

Ny iPhone-app gjør budsjettering til en lek

1 av 4 unge ønsker å budsjettere, men gjør det ikke. Nå relanserer SpareBank 1 sin budsjettkalkulator-app, som gjør det enklere enn noen gang å komme i gang med privatbudsjett.

Forbrukerundersøkelser viser at 3 av 10 setter opp budsjett for sin privatøkonomi. 7 av 10 gjør det ikke. Dette er en fordeling som har holdt seg stabil over mange år, og det er ingen vesentlig forskjell på verken kjønn, alder, inntekt eller bosted.

Lavterskel app
Selv om flertallet ikke budsjetterer, vet vi at mange ønsker å komme i gang. Særlig de unge oppgir at de har planer om å sette opp et privatbudsjett. Hele 1 av 4 i aldersgruppen 18 – 34 år svarer at de ikke budsjetterer, men har planer om å gjøre det.

– Mange ser behovet for et planleggingsverktøy, men synes kanskje det er vanskelig å komme i gang. Jeg tror en budsjettkalkulator-app vil kunne gi de unge akkurat den kickstarten de trenger og ønsker, sier forbrukerøkonom Magne Gundersen i SpareBank 1.

Hva kan du gjøre med budsjettkalkulator-appen?
Når du legger inn opplysninger om husstandens størrelse og inntekter, får automatisk opp et forslag til et månedlig budsjett. Dette betyr at du raskt får oversikt over hva du har til rådighet hver måned. 

– Du kan også «leke» med tallene for å se hvordan økonomien din påvirkes når du endrer forbruket. Mange vil bli overrasket over hvor enkelt det er å styre og forbedre hverdagsøkonomien når de har en plan for pengene sine, forteller Gundersen.

Les mer om denne appen her: Ny iPhone-app gjør budsjettering til en lek – Sosialt pressesenter

Dette er en gavepakke for de som skal sette opp et budsjett for sin personlige økonomi. Nå kan du enkelt se hva du har tilgjengelig av midler i din egen økonomi etter at nødvendige utgifter er tatt hånd om. Du kan se hvor du kan ta grep og hvor du har mest å hente i økonomien din. 

Ta det neste steget for din privat økonomi budsjett. Nå når det har blitt så utrolig enkelt er det nesten blitt en lek.

Det finnes ingen unnskylding lenger for å ikke sette opp et budsjett for sin privat økonomi.

 

 

Merket med , , , ,

En tanke om “Ny app for privat økonomi budsjett

  1. Nina sier:

    Den skal jeg sjekke ut. Takk for tipset. Vurderer å starte å føre regnskap igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: